Wonen zonder concessies te doen

Een royale hoekwoning met ruime tuin, een hechte buurt én zowel het dorp, als de stad om de hoek. Wat wil je nog meer? In Het Harener Holt kwamen voor Anouk en haar vriend Jeffrey al hun woonwensen samen. “We vinden hier alles wat we zoeken, zonder concessies te hoeven doen,” stelt Anouk.

Unieke locatie
Anouk en Jeffrey zochten een nieuwbouwwoning in de omgeving van Groningen. “Ik ben opgegroeid in een dorp en het dorpse karakter van Haren voelt heel vertrouwd. Tegelijkertijd kan ik de stad Groningen niet loslaten” vertelt ze. “Harener Holt is voor ons echt een unieke combinatie; het dorp én de stad om de hoek.” Ook golden retriever pup Baco mag zich gelukkig prijzen met zijn woonplaats, want je wandelt er zo de natuur in. “Het Hondsruggebied ligt hier om de hoek. Een prachtig natuurgebied, dat zelfs een UNESCO-status heeft.”

Hechte buurt
Het contact met de buren was direct heel goed. “Iedereen is hier in dezelfde periode komen wonen, dat schept meteen een band” schetst ze. “Het voelt inmiddels heel vertrouwd. Ouders laten hun kinderen hier met een gerust hart op straat spelen. Iedereen houdt een oogje in het zeil.”

Nooit meer weg
Op de vraag of ze hier ooit nog weg zou willen, is haar antwoord kort: nee. “Het voelt zo goed om hier te wonen, ik zou hier nooit meer weg willen. We dromen wel eens over een vrijstaand huis. Gelukkig biedt Het Harener Holt genoeg mogelijkheden om die droom ooit waar te maken!”

ingang1

Het Harener Holt

Prachtig wonen in Haren

ingang1

De omgeving

Wonen tussen dorp en stad

ingang1

Groen wonen

Bewust en duurzaam bouwen