De laatste vrije kavels van GEM Haren Noord zijn vanaf nu te koop!

Na de succesvolle verkoop van de vrije kavels op het voormalige terrein van Blauwe Ruiters zijn nu ook onze laatste vrije kavels aan de beurt. In ons laatste deelplan verkopen wij nog drie mooie vrije kavels. U kunt zich hiervoor inschrijven via onze website, u ontvangt dan alle informatie.

De drie kavels maken onderdeel uit van de nieuwe woonwijk die op moment gerealiseerd wordt. Zowel Heijmans als Geveke hebben al hun woningen verkocht en zijn inmiddels gestart met de bouw.

De kavels variëren in oppervlakte (van circa 540 m2 tot bijna 600 m2) en worden 2 aangeboden tegen een V.O.N.-som van minder dan € 300.000,-.

Op onze website kunt u al veel informatie downloaden en kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij u kunnen benaderen voor de verlotingsprocedure.

Op dit moment kunt u de volgende stukken downloaden:

Het vigerende bestemmingsplan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Nadat wij de inschrijvingen hebben ontvangen worden de inschrijvers benaderd voor de verlotingsprocedure en ontvangen ze bijvoorbeeld ook de bodemrapportages en de koopovereenkomst.
Na een korte inschrijvingsprocedure zal onze notaris de beschikbare kavels middels een verloting toewijzen.

Het wordt een hele mooie nieuwe wijk met Harense allure en op een steenworp afstand van het centrum van Haren en het centrum van Groningen.

Wilt u één van de nieuwe bewoners worden? Schrijf u dan snel in!

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 9:02 uur

Overige berichten 2020

ingang1

Het Harener Holt

Prachtig wonen in Haren

ingang1

De omgeving

Wonen tussen dorp en stad

ingang1

Groen wonen

Bewust en duurzaam bouwen